İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde eski özel harekat polisi, kuyumcuda birlikte çalıştığı babasını kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Şahıs, polisin ikna çabaları sonucu teslim oldu.

Olay, saat 15.45 sıralarında Kemalpaşa ilçesi İnönü Caddesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre önce ikinci kez evlenen eski özel harekat polisi Ahmet B. (46), eşi ve babası Özden B. (70) ile birlikte çalıştığı babasına ait kuyumcu dükkanına gitti. İddiaya göre Ahmet B., aile içi tartışmanın ardından babasına silahıyla ateş etti. Silah sesi üzerine bölgedeki polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Ahmet B.'yi teslim olması için polis ekipleri ikna etmeye çalışırken, zanlı tekrar dükkanın içine girerek babasına 5 el daha ateş etti. Polisin ikna çabaları sonrası teslim olan Ahmet B., Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Aileyi yakından tanıyan komşuları ise şok yaşadı. Komşuları Ahmet B.'nin çok iyi bir insan olduğunu ve ellerinde büyüdüğünü belirterek, özel harekat polisliğinden istifa ettikten sonra bir süre Almanya'da yaşadığını ve İzmir'e döndükten sonra ikinci kez evlendiğini söylediler. Ahmet B.'nin psikolojik sorunları olduğunu öne süren komşuları, Ahmet B.'nin annesinin iki yıl önce öldüğünü ve Özden B.'nin bir yıl önce Azerbaycanlı bir kadınla ikinci evlilik yaptığı için oğlu ile aralarının bozuk olduğunu iddia etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.