Eskişehir'de bir sokak kedisi, sahibiyle birlikte kaldırımda yürüyen köpeğe saldırdı. Köpeği kucağına alan sahibi, kediyi tekmeledi. Esnafın tepki gösterdiği adam, bir süre sonra elinde bıçak ve tabancayla olay yerine gelerek esnafa korku dolu anlar yaşattı.

KEDİYİ TEKMELEDİ ESNAF TEPKİ GÖSTERDİ

Olay 4 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında kent merkezindeki bir sokakta meydana geldi. Siyah bir sokak kedisi, sahibiyle birlikte yaya kaldırımında yürüyen köpeğe saldırdı. Sahibinin köpeğini kucağına alarak kedinin saldırısından kurtarmak isteyen köpek sahibi, kedinin saldırıları devam edince kediyi tekmeleyerek uzaklaştırdı. Kedinin tekmelendiğini gören çevredeki esnaf, köpeğin sahibine tepki gösterdi.

BİR ELİNDE TABANCA, DİĞER ELİNDE BIÇAKLA GERİ DÖNDÜ

Kısa süreli tartışma yaşanmasının ardından kucağındaki köpeğiyle ayrılan kişi, bir süre sonra otomobiliyle birlikte olay yerine geldi. Bir elinde tabanca, diğer elinde bıçak olan kişi lokanta önüne giderek tartıştığı kişiyi aradı. Çevrede korku dolu anlar yaşatan kişi lokantanın kapısını tekmeledikten sonra yanındaki kadınla birlikte otomobiline binerek uzaklaştı.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşanan bu ilginç olay, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Değişik açılardan kaydedilen olayda kedinin, sahibinin yanında yürüyen köpeğe saldırması, köpeğin sahibinin köpeğini korumak için kucağına alması, köpeğin sahibinin birkaç tekme atmasına rağmen kedinin uçarak sahibinin kucağındaki köpeğe saldırısı ve köpek sahibiyle esnafın tartışma anları yer aldı. Olay anının görüntülerini izleyen vatandaşlar ise "Bu kedi insanı katil eder" yorumunda bulundu.