Zorkun Taşer

Gönyeli'deki Atatürk Caddesi üzerinde dün meydana gelen trafik kazası görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Kentin en işlek caddesinde aşırı sürat ve dikkatsizlik yüzünden sürücüsü tarafından direksiyon hakimiyeti kaybedilen GN 088 plakalı araç cadde üzerinde bulunan Ali Şentürk isimli vatandaşın evinin bahçesine uçtu.

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Celalettin Soldere isimli sürücünün, Gönyeli'deki Kiler 2 isimli marketi geçtikten sonra yönetimindeki GN 088 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek önce İlhan Bor'a ait evin bahçe tellerine, ardından da Ali Şentürk'e ait evin bahçe tellerine ve garaj duvarına çarparak sonra takla atması sonucu gerçekleşti.

Soldere ucuz kurtuldu

Kazayı büyük bir şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan Soldere, olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililer, hastanede gerekli tetkikleri yapılan kazazedenin taburcu edildiğini bildirdi.

Birine çarpmaması mucize

Gönyeli'deki ilginç kazayı gören bir vatandaş ise, "Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, yolda sağa sola çarparak bahçeye uçtu.

Olay esnasında yolda veya evin bahçesinde birilerinin olmaması faciayı önledi.

Gönyeli'nin en işlek caddesinde böyle bir kaza olması gerçekten ilginç sürücülerin biraz daha dikkatli olması gerekir" dedi.

untitled-1-794.jpg