Hüseyin Çiçek

Kurtuluş-Boğaztepe anayolunda gece saat 22.15’te meydana gelen feci kazada evli ve 2 çocuk annesi olan 34 yaşındaki Nasibe Kömürcügil hayatını kaybetti.

Bölgede büyük üzüntü yaratan kaza, Nasibe Kömürcügil’in İskele’deki çalıştığı işyerinden çıkıp, ailesi ile birlikte yaşadığı Kilitkaya Köyüne döndüğü esnada gerçekleşti.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre; Kurtuluş-Boğaztepe anayolunun 3-4’üncü kilometreleri arasında meydana gelen kaza, Nasibe Kömürcügil’in yönetimindeki HP 223 plakalı araçla Kurtuluş’a doğru seyrederken sağa meyilli viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp takla atması sonucu meydana geldi. 

Olay yerinde hayatını kaybetti

Kaza sonucu Nasibe Kömürcügil, olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. İskele’yi yasa boğan kazayla birlikte bu yıl trafik kazalarında yaşamını kaybedenlerin sayısı 27'ye yükseldi.

Aslen Büyükkonuklu…

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre aslen Büyükkonuklu olan Nasibe Kömürcügil, evlendikten sonra Kilitkaya Köyünde yaşamaya başladı. Bölgede sevilen bir isim olan Nasibe Kömürcügil’in zamansız vedası sadece Kilitkaya’da değil İskele bölgesinde büyük üzüntü yarattı.

Beyza ve Azra annesiz kaldı…

Niyazi Kömürcügil ile evli olan Nasibe Kömürcügil 12 yaşında Beyza ve 8 yaşında Azra isimli 2 kız çocuğu annesiydi. Kömürcügil’in dün akşam çalıştığı Lemar Süpermarket’te mesaisinin dolmasının ardından köyüne gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Çevresinde hayat dolu kişiliği ve örnek bir anne olarak bilinen Nasibe

Kömürcügil’i ecel,  Kurtuluş-Boğaztepe anayolunun ilk kilometrelerinde geçirdiği trafik kazasında sevenlerinden koparıp aldı. Nasibe Kömürcügil’in naaşının bugün köyü Kilitkaya’da defnedilmesi bekleniyor.