Bayındırlık, Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, ziyarette Evren’e Bakanlık Müsteşarı Gürkan Kara, Bakanlık Genel Koordinatörü Durali Güçlüsoy, Kültür Dairesi Müdürü Aydan Başkurt ve TC Büyükelçiliği Yardım Heyeti yetkilileri eşlik etti.

Ziyarette Değirmenlik’te bulunan ve boşaltılan karakol binasının kütüphane yapımı çalışmalarında Değirmenlik Belediyesiyle işbirliği yapılmak istenildiği kaydedildi.

IŞISAL: “ZİYARET MUTLULUK VERİCİ. HER TÜRLÜ DESTEK YAPILIR”

Başkan Osman Işısal ziyarette yaptığı konuşmada, kütüphane için gereken tüm işlerin el birliği ve koyulacak ortak katkılar ile yapılabileceğini söyleyen belediyelerde hayatın hiçbir zaman durmadığını, her noktada çalışmaların yapıldığını belirtti.

Bölge karakollarının tek çatı altında toplanması sonucunda Değirmenlik’te boş kalan karakol binasının Kültür Dairesi tarafından kütüphaneye dönüştürülmesini sevindirici bulduğunu kaydeden Işısal, belediye içerisindeki gerekli mali düzenlemelerin yapılmasının ardından, her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

1458916352.jpg

EVREN: “BELEDİYE İLE HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİREBİLİRİZ”

TC Yardım Heyeteti ve Kültür Dairesi yetkilileri ile birlikte bölgede bulunan kütüphaneyi incelemek amacıyla Değirmenlik’e geldiklerini kaydeden Bakan Kutlu Evren de konuşmasında  bu vesileyle Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’ı da ziyaret ettiklerini söyledi.

Evren, bölgede revize edilecek olan kütüphanenin yeni binasının bölge halkına daha iyi hizmet vereceğine inandığını belirtti.

Bayındırlık, Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Değirmenlik Belediyesi ile bakanlığa bağlı daireler arasında her türlü işbirliği ve birlikte çalışmayı gerçekleştirebileceklerini düşündüğünü söyledi.

SAM GEZİLDİ…

Heyet  daha sonra Osman Işısal ile birlikte Değirmenlik’te yapılan Sosyal Aktivite Merkezi’ni de gezerek, merkezde incelemelerde bulundu.

1458916380.jpg