İçişleri Bakanı Kutlu Evren Çarşamba akşamı gerçekleştirdiği ziyaretten Boğaz Oray Sitesi’ni ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi, soruları yanıtladı.

Bakan Evren’e ziyarette Bakanlık Müdürü Hüseyin Amcaoğlu, Tapu Müdürü Berna Selengin ve Özel Kalem Müdürü Muslu Akgüney eşlik etti.

Oray Sitesi’nde tapu sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Evren, herkesi tek tek dinledi, sorunlarının çözümü için neler yapılacağı konusunda bilgi verdi.

Oray Sitelerindeki tapu sorunlarının ve bunların çözümleri ile ilgili yapılan çözüm çalışmalarının aktarıldığı ziyarette Bakan Kutlu Evren bu tip sorunlarla göreve geldikleri günden itibaren yakından ilgili olduklarını söyledi. Evren, kısa sürede çözülebilecek tüm sorunları çözme hedefleri olduğunu belirtti.

EVREN : ‘’ÇÖZÜM İÇİN GEREKEN YAPILACAKTIR’’

Yaklaşık 200 kişinin sorunlarını ve yaşadıkları sıkıntıları yerinde inceleyip, dinleyen Bakan Evren İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü çalışmaları aktararak, sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını vurguladı. Bu konuda ilgili bürokratların görevlendirdiğini açıklayan Even, ‘’vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur’’ dedi.

Halkın sorunlarını teker teker dinleyen Bakan Evren ise en kısa sürede sorunları çözerek, yeniden vatandaşla bir araya geleceğinin sözünü verdi.