Evrensel Hasta Haklar Derneği Başkanlığı’na yeniden Emete İmge seçildi.

Dernekten verilen bilgiye göre, derneğin faaliyet ve mali raporlarının da görüşülüp onaylandığı ve yeni organlarının seçildiği olağan genel kurulu toplantısı, geçtiğimiz günlerde Thalassaemia Merkezi’nde yer aldı.

Dr. Zerrin Akalın anısına bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan genel kurul toplantısında Başkan Emete İmge konuşma yaptı.

Daha sonra yapılan oylamada İmge oy birliğiyle başkanlığa yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine de Ahmet Varoğlu, Erhun Şahali, Raziye Kocaismail, Günay Kibrit, Dr. Remzi Tınazlı ve Şölen Külahçı seçildi.

Denetleme Kurulu Laden Asilzade, Belgin Demirel, Dr. İlker İpekdal’dan oluşurken; Disiplin Kurulu üyeleri ise Dr. Cemal Mert, Özgül Gürkut Mutluyakalı, Dr. Remzi Gardiyanoğlu ve Dt. Öner Özerdem olarak belirlendi.

Yeni seçilen yönetim kurulu Emete İmge’nin başkanlığında yaptığı ilk toplantısında ise görev bölümüne gitti. Buna göre Ahmet Varoğlu dernek asbaşkanı, Günay Kibrit dernek sekreteri, Erhun Şahali basın-yayın ve halkla ilişkiler sorumlusu, Dr. Remzi Tınazlı mali işler sorumlusu, Raziye Kocaismail sosyal faaliyetler sorumlusu ve Şölen Külahçı da eğitim sorumlusu olarak görev üstlendi.