6 YENİ LEZZET:  1990 yılında kurulan ve aynı menüye bağlı kalmayıp sürekli ortaya koyduğu yaratıcılığıyla lezzetli yemekleri müşterileri ile buluşturan Eziç, menüsüne yepyeni 6 leziz yemeği daha kattı. 

Hazal Eziç: Bizim için durmak yok. Her yeni günde Eziç’i evi gibi benimseyen halkımıza daha güzel hizmet ve lezzetler sunmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Sıla Eziç: Eziç için müşteri memnuniyeti esastır. Menülerimize kattığımız yeni lezzetlerle müşteri memnuniyetini daha da artırdığımızı görüyoruz.

Kıbrıs’ın en çok tercih edilen mutfağı olan Eziç, gurmeliği bir yaşam tarzı olarak algılayan bir anlayışla yönetilerek, yenilenmeye ve yenilikleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Dünyada her sektör kendi modasını yaratırken, Eziç Restaurant da menülerine sürekli yaratıcılığını kullanarak ürettiği yeni menülerle kendi modasını oluşturup fark yaratmaya devam ediyor. Kıbrıs’ta müşterileri ile bütünleşen, onlara sıcak bir ev ve aile ortamı sunan Eziç, en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlamaya hedefinden en küçük bir taviz vermeden devam ediyor. Son olarak menüsüne Como, İskender Usulü Köfte, Puebla, Rita, Roket karides ve Tavuk Şeftaliyi katan Eziç’in yöneticilerinden Hazal ve Sıla Eziç yeni lezzetleri ve bunların hazırlanış hikayelerini HK ajansa anlattı.

img_3368.jpg

FARKLI LEZZETLER EZİÇ KALİTESİ İLE HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

Sıla Eziç,  Eziç’in Kuzey Kıbrıs içerisinde yaratılan ve güven duyulan önemli bir marka olduğunu ifade ederek, kendileri için esas olanın müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde tutulması olduğuna işaret etti. Eziç ailesi olarak 7/24 halka nasıl daha iyi hizmet sunulabileceği üzerinde çalıştıklarını anlatan Sıla Eziç, “Bizim için esas olan kalite ve hizmetten ödün vermeden sürekli yenilenmektir. Halkımıza son olarak hazırladığımız altı yeni lezzeti sunduk. Bu yeni lezzetlerin halkımız tarafından beğenildiğini ve aranan yemekler arasına girdiğini gördük. Bu bizi çok mutlu etti” dedi. Eziç ailesi olarak halkı yeni lezzetlerle buluşturmaya devam edeceklerine vurgu yapan Sıla Eziç, yeni lezzetlerin hazırlanma süreçlerinde büyük bir heyecan ve motivasyon ile çalıştıklarını söyledi.

sila-ezic.jpg

COMO BENİM FAVORİM

 “Rita, Como ve Puebla”yı kendisinin hazırladığını belirten Sıla Eziç, “Puebla ile farklı ve çok beğenilecek bir lezzet yarattık. Rita’nın benim için özel bir yeri var. Rita ile iki çıtır tavuk arasında peynir ve biberin muhteşem uyumunu yakaladık. Tadanlar çok beğeniyor. Benim için en özel olan Como. O benim favorim” dedi.

Como’nun yapılış hikayesini HK Ajans’a anlatan Sıla Eçiz, iki haftalık bir deneme ve yapım aşamasından sonra bu lezzetli yemeği menüye kattıklarını belirtti. Yemeğin özünde baharatlarla tatlandırılmış yeşil elma ve kremalı tavuğun birleşmesinin yer aldığını ifade eden Sıla Eziç, “Müşterilerimiz en çok Como’yu beğeniyorlar. Tadan yeniden tatmak için geliyor. Arkadaşlarına tavsiye ediyor. Como ile gerçekten farklı ve sıra dışı bir lezzet yarattık” diye konuştu.

İskender Usulü köfteyi babaları Mehmet Eziç’in tavsiyesi üzerine yaptıklarını anlatan Sıla Eziç, “Babam gelin İskender usulü köfte yapalım ve menümüze katalım dediğinde ablam Hazal Eziç ile birlikte kolları sıvadık ve sonunda büyük beğeni ile karşılanan yeni bir lezzet yarattık” dedi.

Sıla Eziç, roket karidesin ise atıştırmalık bir başlangıç olarak ablası ve eşi tarafından hazırlandığını ve tadanların bunu çok beğendiklerini söyledi. 

HAZAL EZİÇ: EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hazal Eziç de HK’ya yaptığı açıklamalarda yeni menülerle birlikte Eziç’in farkını bir kez daha ortaya koyduklarını söyledi. Hazal Eziç “Ben de en çok Como’yu sevdim. Elma, tavuk ve kremanın muhteşem uyumunu Como’da yakaladık” dedi. Atıştırma sevenler için menülerine kattıkları Roket Karidesin de kısa zamanda Eziç’te aranan lezzetlerden biri durumuna geldiğini anlatan Hazal Eziç, İskender Usulü köftenin de çok beğenildiğini söyledi. Eziç, “İskender usulü köfte babamın fikriydi. Menüyü hazırlamak bana ve Sıla’ya düştü. Babam zor beğenir. İskender usulü köfteyi yaparken doğrusu zorlandık. Çünkü son sözü babam söyleyecekti. Sonuçta ona beğendirdik. Şimdi menümüzde aranan lezzetler biri oldu” diye konuştu.

img_3309.jpg

Eziç için öncelikli meselenin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen Hazal Eziç, babasının bu işe başlarken çocuklarına yedirmeyeceği bir şeyi kimseye sunmama ilkesi ile yola çıktığını ve bu ilkeye sımsıkı bağlı bir şekilde yola devam etmekte olduklarını kaydetti.

Hazal Eziç, Eziç ailesi olarak yurt dışına da açılma hedefini önlerine koyduklarını ifade ederek, “hep daha iyisini yapma hedefi ile çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.  

como.jpg

Como

puebla.jpg

Puebla

rita.jpg

Rita

tavuk-seftali.jpg

Tavuk Şeftali