Farz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Çitim, Ramazan Bayramı için bir tebrik mesajı yayınladı.. .

Türk İslam Kültür Cemiyeti’nin genel sekreterliğini de yürütün Çitim; ‘bayram sevincimizi paylaşalım’ dedi, komşularınızı da unutmayın hatırlatması yaptı..

İşte o mesaj:

“Gönül ve İslam coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk ve dayanışma hisleriyle dolduran mübarek Ramazan ayının mutluluğunu yaşadık.

'Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, on bir ayın sultanını uğurluyor, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz artık. 

Bu güzel bayramlar bizlere bu güzelliği, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirme fırsatı veriyor, en iyi şekilde değerlendirelim.   

Birlik ve beraberlik duygusunun en üst düzeye tırmandığı, uzakların yakın olduğu, dargınların barıştığı bu güzel bayram günlerinin, başta yurdumuza, anavatan Türkiye’ye, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. 

Ama bayram sevincimizi paylaşalım. Yaşlılarımızı, yoksul ve düşkünlerimizi unutmayalım. Şehitlerimizin geride bıraktığı evlatlarını, ailelerini, gazilerimizi, yetimlerimizi hatırlayalım. Komşularımızı da ihmal etmeyelim.

Bu derin duygular içinde mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

ERMAN ÇİTİM

FARZ ŞİRKETLER GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI

TÜRK İSLAM KÜLTÜR CEMİYETİ GENEL SEKRETERİ