Gaziantep'te otomobil ve kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Nizip ilçesi Dutlu Mahallesi mevkinde meydana geldi. Nizip ilçesinden Dutlu mahallesi istikametine gitmekte olan Hamdi Fırat idaresindeki 46 LY 493 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 80 GU 930 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobilde bulunan araç sürücüsü Hamdi Fırat ve Ali Yıldıran olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan kamyon sürücüsü Yusuf Y. (24) ve yanında bulunan Halil Y. (25) yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Nizip Devlet Hastanesi Acil Ünitesinde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Kazada hayatını kaybeden Hamdi Fırat ve Ali Yıldıran (19), olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası, Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları acil servis önünde sinir krizi geçirdi. Jandarma ve polis ekipleri meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlattı.