Yardımsever bir vatandaş olayı aktarırken, otel çalışanlarının da olay yerine gelen ambulans ekiplerinin fenalaşan kişiye müdahale ettiği sırada zorluk çıkardığını belirtti.

İşte o açıklama: 

"İnsanlar diğer kişilere karşı duyarlı olmalılar eğer değillerse o kişinin insanlığından şüphe etmek gerek!
 

Bugün yolda yürürken bir kişinin bayıldığını gördüm. Girne'deki bir otel önünde, yanında bir adam yardım etmeye çalışıyordu gittim direk yapabileceğim bir şey var mı diye. adamın elleri ayakları kitlenmiş nefes alamıyor, gözlerini açamıyor ambulansı aradım. bu süreçte adamın eline yüzüne su dökmek için casinodan su istedik her neyse yasakmış ama yine de sağ olsunlar zar zor verdiler! bu arada bu bayılan kişi oranın eski çalışanıymış alacağı varmış onu almak için gelmiş. her neyse bu kişi bayıldı oradan kimse yardım etmiyor bakmıyor bile adamcağız kendine gelemedi ambulans geldi durumunu kontrol ediyor bakacaklar ki gerekli görürlerse hastaneye götürecekler. o sırada müdür bey geldi tepkisi aynen şöyle oldu bağırarak, 'götürün şunu şuradan.'!!! adam can derdin de kendinde değil yardım etmek bir yana dursun gelmiş kovuyor! bu kişi buranın eski çalışanıymış sizin yanınıza gelmiş ve sonra kapının önünde bayılmış yardım etmek yerine götürün şunu şuradan diyorsunuz!!! ayıp! Ha bir de kendisine tepki gösterdiğimizde abulans yokken yardım etmediniz diye siz avukatı mısınız,sizene diyor.

Bizler yardıma muhtaç birini gördüğümüzde yardım etmeliyiz, eğer o kişiyi görmezden gelip kaderine terk edip arkamızı dönüp gidersek bu çok yanlış olur. Unutmayalım ki bu olay bir gün bir yerlerde bizim ya da sevdiklerimizin başına da gelebilir...İnsanlık adına insanlığımızı gösterelim!"