“Kombos Otomotiv ile Fiat 500L Kazanma Şansı”…Çekilişi gerçekleştirildi.  Kazanan belli oldu…

Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonucunda, Fiat 500L araç Bayrak Radyo Televizyon Kurumu'nun oldu.

Kombos Otomotiv Fiat Showroom açılışının 1. Yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuruyeti'nde Fiat markasına sahip çıkmak, satış ve satış sonrası müşterilerini Fiat ailesi çatısı altında biraraya getirmek amaçlı düzenlenen yemekli gece, Korhan ve Orkestrası eşliğinde 16 Mayıs Cumartesi akşamı Girne Colony Hotel The Garden’da gerçekleştirildi.

Fiat Markasına ve Kombos Otomotiv Ltd’e  güvenen ve destek veren müşterilere teşekkür etmek için aynı akşam çekiliş ile 1 şanslı müşteriye 1 adet Fiyat 500L hediye edildi.

Serhan Kombos Otomotiv Direktörü Serhan Kombos Fiat gecesinde yaptığı konuşmada;

"Saygıdeğer FIAT müşterilerimiz, değerli dostlar, sayğıdeğer TOFAŞ yetkilileri, değerli konuklar, çok kıymetli çalışma arkadaşlarım, sayın basın mensupları…

1. FIAT parti gecemize hepiniz hoşgeldiniz!

Bidiğiniz gibi geçen yıl 8 Mayıs günü bereketli bir yağmur eşliğinde birlikte Lefkoşa FIAT showroom’umuzun açılışını geçekleştirmiştik.

Bu geceyi düzenleme amacımız sizlerle birlikte bu güzel mekanda güzel bir akşam yemeği yiyerek, Korhan Saygıner ve orkestrası ile eğlenceli bir akşam geçirmek. 1. yıl’ı geride bırakırken ilk yılın başarısını ve mutluluğunu sizlerle birlikte yaşamak ve paylaşmak istedik.

FIAT markasının ülkemizde yetkili bayiliğini ve sorumluluğunu alırken Kombos Otomotiv olarak amacımız; siz saygıdeğer müşterilerimize ve iş insanımıza işlerinde araç kullamını uygun, ekonomik ve sürdürülebilir bir şekilde sağlamasına yardımcı olmaktır.

3 yıl Garanti ile satmış olduğumuz Binek ve Ticari araçlarla sizleri süpriz masraflardan kurtarmak, çok ekonomik yeni teknoloji araçlarlarla sağlayacağı yakıt ekonomisi ile bütçelerinize katkı sağlamak, araç tamir bakımı ve onarımıyla vakit harcamanızı önleyerek tassaruf etmiş oduğunuz kıymetli zamanınızı iş gelişimine katmanızı sağlamak, maliyetlerinizi düşürerek rekabet gücünüzü artırmak.

Ülkemizde yeni Ticari araca uygulanan %56 vergiye rağmen yeni araç fiyatlarını 2. El’le rekabet edecek düzeye çekmek öncelikli amaçlarımızdır.

Kombos Otomotiv bu amaçlar doğrultusunda en iyi en uygun ve en kaliteli Ticari Araç markası, Anavatan Türkiye’mizde de 1 numara olan FIAT markasını satış ve satış sonrası hizmetlerini sizlerle buluşturmaya 2013 yılında karar vermiştik.

FIAT markası, Hafif Ticari Araçları Doblo ve Fiorino’yu tamamı Türkiye’de üretilip, Almanya, İngiltere, Amerika ve benzer bir çok ülkeye ihraç edilmesi kalitesini ve sağlamlığının bir kanıtıdır!

FIAT Binek Otomobillerimizi tercih eden siz saygıdeger müşterilerimize ailenizde bize de yer açtığınız için teşekkür eder, güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanmanızı dileriz. Ticari Araçlarımızı tercih eden tüm müşterilerimize de işlerinde kolaylık, bereket ve bol kazanç dileriz.

Başta CEO’muz Cengiz Eroldu, İş Birim Direktörümüz Okan Baş, Alfa Romeo ve Jeep direktörümüz Mahmut Karacan olmak üzere tüm TOFAŞ yönetimine bizlere karşı göstermiş oldukları sıcak, samimi dostluklarından ve vermiş oldukları tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Siz saygıdeğer dostlarımız müşterilerimiz her zaman bizlere güven duyarak

destek verdiniz, bizlerde buna layık olmanın sözünü verirken desteklerinizden dolayı teker teker teşekkür ederim." dedi.

20150516_193142.jpg

20150516_193145.jpg

20150516_193205.jpg

dsc_0021-003.jpg

dsc_0053-001.jpg

dsc_0059-001.jpg

dsc_0066.jpg

dsc_0071.jpg

dsc_0072-002.jpg

dsc_0078-003.jpg

dsc_0082.jpg

dsc_0086.jpg