Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay’a nezaket ziyaretinde bulundu, yeni görevinde başarılar diledi.

Karaatmaca, “Engelsiz Yaşam” projeleri kapsamında toplumun farklı kesimlerini işaret dilinde buluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in klibinin, Ethical Corporation Sorumlu İş Ödülleri'nde "En İyi Müşteri Odaklı ve Müşteriyi Dahil Eden Kampanya" kategorisinde finale kaldığını belirterek, bu gururu Büyükelçi Kanbay'la paylaştı.

TC Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, bu başarısından dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell'i kutladı ve Londra'daki finalde başarılar diledi.

1--aybars-karaatmaca,-derya-kanbay.jpg

Projeler anlatıldı

Genel Müdür Aybars Karaatmaca, Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay’a Kuzey Kıbrıs Turkcell’in projeleri hakkında bilgiler verdi. Kuzey Kıbrıs’ta iletişim ve teknoloji alanında lider sorumluluğu ile yatırımlarını sürdürdüklerini belirten Karaatmaca, sosyal sorumluluk projelerinde de toplumla bütünleştiklerini söyledi. Karaatmaca, “4,5G projesi ile birlikte yatırımlarımız daha da artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

TC Lefkoşa Büyükelçisi Kanbay'a yönelik nezaket ziyaretine Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'nın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Emre Laçinler ve Ozan Çağlar Aslan da yer aldı.