Ramazan ayı boyunca Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri fitrelerini 3 kurum üzerinden ve SMS (kısa mesaj) ile verebilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, 31 Temmuz’a kadar SOS Çocuk Köyü, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Kıbrıs Türk Kızılayı’na fitresini bağış yapmak isteyenlerin, SMS’le (kısa mesaj) bu sorumluluğu yerine getirebileceği belirtildi.

Fitre SMS numaraları

SOS Çocuk Köyü’ne fitresini bağış olarak göndermek isteyenler 4120’ye mesaj gönderebilecek. Her bir mesaj 20 TL olarak ücretlenecek.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na fitresini bağış yapmak isteyenler 4110’a mesaj gönderebilecek. Her bir mesaj 17,5 TL olarak ücretlenecek.

Kıbrıs Türk Kızılayı’na fitresi verecekler ise 4142’ye mesaj gönderebilecek. Her bir mesaj 10 TL olarak ücretlenecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, mesaj gönderimlerinin ücretsiz olduğunu açıklarken, tüm bireysel Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanıcılarının bu hizmetten yararlanabileceğini duyurdu.

Açıklamada mesaj gönderimi için herhangi bir sınırlama olmadığına, herkesin dilediği kadar mesaj gönderebileceğine de dikkat çekildi.