Bayramın 4. gününde kurbanlık almak isteyen vatandaşlar, önceki günlere oranla 300 lira daha ucuza kurbanlık aldı.

Kurban Bayramı'nın 4. gününde de hayvan pazarlarında hareketlilik yaşandı. Arefe ve Kurban Bayramı'nın 1. gününe göre daha az bir hareketlilik olsa da bayramın son gününde kurban kesmek isteyen vatandaşlar pazara gelip ucuz kurbanlık almanın peşine düştü. Elinde az sayıda kurbanlığı kalan hayvan satıcıları da fiyatları iyice aşağı çekti. Daha önce 900 liraya satılan kurbanlıkları bazı satıcılar 600 liraya kadar düşürdü. Daha önce 700 liraya satılan kurbanlıklar ise 450 liraya kadar düştü.

Kahramanmaraş'tan gelerek Adana'da kurbanlık satan Mehmet Tanrıöver, elinde kurbanlık kalmaması için zararına kurban sattığını belirterek, "Kurbanlıklarda 300 liraya kadar indirim yaptım. Bayram öncesi 900 liraya sattığım kurbanı 600 liraya veriyorum Biz daha ne yapalım vatandaş kurban kessin diye her şeyi yaptık. Malımızı bedava verecek halimiz yok ya. İşte indirim gelsin vatandaşlar kurbanlık alsın" dedi.

Vatandaşlar da kurban pazarlarını gezerek son gün de olsa kurban kesmenin telaşına düştü. Vatandaşlar kurbanlıklar ucuzlayınca bir bir alıp evlerine götürdü.

Fiyatları düştü

Fiyatları düştü