Maraş Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyan organizasyon vatandaşların büyük beğenisini topladı. Sunuculuğunu Ogün Erciyas’ın yaptığı organizasyonda, çocuklar palyaço ve Noel Babaların dağıttığı yemişlerle sevinirken, büyükler de grupların şarkılarıyla eğlenceli saatler geçirdi.

Saat 18:00’de itibaren Gazimağusa Halkdanlarının büyük ve minik ekibinin gösterileri ile başlayan gece, Oğuzhan ve Ekibi ile Çilem Şahan ve Orkestrasının konserleriyle devam etti. Oğuzhan ve Ekibi’nin konserinin yapıldığı sırada yağmurun başlaması eğlencenin kapalı mekana taşınmasına neden oldu ancak  kapalı mekana taşınan eğlence temposundan hiçbirşey kaybetmedi. Orkestraların eşliğinde dans ve oyunlarla coşan davetliler, gecenin tadını doyasıya çıkardı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinliğin başında yaptığı konuşmada, 2014 yılının uğrurladıkları etkinliklerden birini Maraş MGA’da organize ettiklerini, vatandaşlardan gelen yılbaşı etkinliğinin Maraş Bölgesi’nde yapılması taleplerinin belediye meclisinde karara bağlanarak, bir ilkin gerçekleştirildiğini ve Maraş’ta eğlence yaptıklarını ifade ederek, bundan sonra Maraş Bölgesi’nin daha kapsamlı organizasyonlara ev sahipliği yapacağını söyledi. Belediye Başkanı İsmail Arter sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılın daha geride kaldığını ifade ederek, 2015 yılının sevgi ve sağlık dolu sıkıntısız bir yıl olmasını dileyerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.