Gazimağusa Belediyesi, her hafta Perşembe günleri yapmayı planladığı şubelerdeki eğitim çalışmasının ilkini Park ve Bahçeler Şubesi’nde bugün saat 12:00’da yaptı. Park ve Bahçeler Şubesi’nde önce eğitim ardından öğle yemeğinin yendiği organizasyona Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de katılarak personelle ilk ağızdan şubenin durumunu konuştu. Ziraat Teknikeri Gürsel Nizam’ın verdiği eğitimde, personele fidan dikiminden tohum ekimine ve sulamaya  kadar ayrıntılı olarak bilgi verildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in personelin motivasyonu için son derece önemli gördüğü içeriğinde hem eğitim hem öğle yemeği olan organizasyonda, personelin birbirleriyle kaynaşması da amaçlanıyor. Yeniden organize edilen yapısıyla çember ve park çalışmalarından budama çalışmalarına kadar verimli bir çalışma sistemine kavuşan Park ve Bahçeler Şubesi, Gazimağusa’nın yeşil bir dokuya sahip olması için büyük bir özveriyle çalışıyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yemekte konuşarak, personelin hem mesleki olarak bilgilenmek hem de bir araya gelip kaynaşması için başlattıkları uygulamanın motivasyonu artırmayı hedeflediğini, bugüne kadar yaptıkları çalışmayla park ve bahçeler şubesinin geldiği noktanın memnuniyet verici olduğunu, Gazimağusa’daki yeşil dokunun arttığını belirtti. Personelin birlik beraberlik ve huzur içinde çalışmasının önemine dikkat çeken Başkan İsmail Arter, uyumlu çalışmanın başarı getireceğini, herhangi bir sorun olması halinde personelin paylaşması gerektiğini kaydetti.