Gazimağusa Belediyesi, kentin merkezi caddelerindeki kaldırım ve kamu alanlarını düzenli olarak denetleyerek, kamusal alanların işgalinin önüne geçerek engelliyor.

Gazimağusa Belediyesi, kentin merkezi caddelerindeki kaldırım ve kamu alanlarını düzenli olarak denetleyerek, kamusal alanların işgalinin önüne geçiyor.  Kentin düzeni ve kent halkının haklarını korumak için yapılan denetimler zabıta ekipleri tarafından yapılıyor.  Zabıta ekipleri, söz konusu çalışma kapsamında 5 sorunlu işyeri  için bugün gerekli düzenlemeleri yaptı.  

Denetimler Sıklaştı

Gazimağusa Belediyesi, kentin en önemli sorunlarından biri olan ‘yol ve kaldırım işgallerine’ karşı bir yıl içinde çeşitli etkin denetimler gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen ihbarları da dikkate alan Zabıta ekipleri; Bugün kamusal alanları işgal ettiği belirlenen işyerlerinde gerekli denetimleri gerçekleştirdi.  Görüntü kirliliğine yol açan mal ve eşyalar yollardan kaldırıldı.

img_0342.jpg

Mücadele Sürecek

Gazimağusa  Belediye Başkanına vekalet eden  As Başkan Cem Dana “Mağusamızın kanayan yarası haline gelen yol ve kaldırım işgallerini önlemek için etkin bir mücadele içindeyiz. Kimseye ayrıcalık tanımadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamusal alanları işgal eden, kent düzenini ve vatandaşlarımızın huzurunu bozan hiç kimseye taviz vermemiz mümkün değil. Kararlı mücadelemiz devam edecek” dedi.