Alayköy'de 6 -11 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen "Hile ile hırsızlık ve sahtekârlıkla kredi temini " suçlarından methaldar olan zanlı Anıl Gökcecik tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele hakkında şahadet veren Polis Memuru Serkan Numan olayla ilgili bulguları aktardı.

“Red Love” isimli gece kulübüne müşteri olarak giden zanlı Anıl Gökcecik’in, söz konusu gece kulübünde yapmış olduğu toplamda 12 bin 975 TL’lik harcamalara karşılık olarak konu işletmenin banka hesabına bağlı post cihazından cep telefonu aracılığı ile kredi kartı hesabı bulunan ve henüz tespit edilemeyen kişilerin bilgilerini kullanarak işlem yapıp 3 bin 400 TL nakit para aktarmak suretiyle “Hile ile Sirkat ve Sahtekârlıkla Kredi Temini” suçlarını işlediğini söyledi. 

Polis, zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek, soruşturma maksatlı 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemeden söz alan zanlı Gökcecik kartların kendisine ait olduğunu, fazla harcamalarından ötürü kartının bloke olduğunu, gün itibari ile hesabına gelecek olan para ile mağduriyetleri karşılayacağını söyledi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadet ve beyanları değerlendirerek soruşturmanın salimen yürütülmesi ve suç varsa ortaya çıkması için zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.