Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, geçici Bakanlar Kurulu'nu son kez toplayacak. Davutoğlu, Bakanlar Kurulu üyelerine bugün Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek toplantıda teşekkürlerini iletecek.

Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri'nden oluşturulan geçici Bakanlar Kurulu, bugün son kez Davutoğlu başkanlığında toplanacak. Geçici Bakanlar Kurulu, 7 Haziran seçimlerinden bu yana görevini sürdürüyor. 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri'nin sonuçlarının ardından, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıyla birlikte geçici Bakanlar Kurulu'nun görevi sona eriyor.

Türkiye Başbakanı Davutoğlu, geçici Bakanlar Kurulu'nu bugün Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek toplantıyla son kez toplayacak. Bakanlar Kurulu üyelerine teşekkürlerini iletecek olan Davutoğlu, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından ise, Bakanlar Kurulu üyeleri ve eşleri ile birlikte Çankaya Köşkü'nde verilecek yemekte bir araya gelecek.

Hükümetin, terörle mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlar sürüyor. Toplantıda, bu konunun masaya yatırılması bekleniyor.