KKTC’de hergün meydana gelen Polisiye olaylara bir yenisi daha eklendi. Türkiye’den gelen Türk Vatandaşı bir turistin gelir gelmez ayağının tozu ile 14 yaşındaki talebelere dayak attığı öne sürülüyor.

AYAĞININ TOZU İLE KIZLARA SALDIRDI

Hiçbir neden yokken sınava gitmeye çalışan 14 yaşındaki kızlara saldıran turistin yakaladığı bir kızı dövdüğü esnada araya giren vatandaşlar tarafından engellendiği belirtildi.

Lefkoşa’da sakin Özben Altuner yaptığı açıklamada, bugün Karayolları Dairesi önünde olan olayı duydunuz mu? Ayağının tozu ile TC vatandaşı bir adam İtimat ile sınava giden 14 yaşında kızlara saldırdı dedi.

UYUŞTURUCU ÇEKTİ KIZI DÖVDÜ

Özben Altuner açıklamasına devamla, kızlardan biri kaçarken diğeri kaçamadı ve kızı durduk ere dövdü. Bu arada hepimiz olay yerine toplandık. Ben adamı kızı dövmemesi için engelledim. Bu arada sivil Polis geçerdi yanımızdan durdu. Polisi aradılar ve Polis gelip adamı alıp gitti. Kızlar polisi aradılar ve polis gelip adamı alıp gitti. İşin ilginç yanı kızlar adamı tanımazdı. Meğer adam esrar içip gelmiş. Ne günlere kaldık. Kızlarımızı eşlerimizi yalnız sokağa bırakamayacakmıyız ifadesinde bulundu.