Yönetim kurulunda iki yıl boyunca sanayici üyeler Bayram Ezdaş, İlke Özerlat, Cemaliye Emir, Ali Çaluda, Faize Akçaba (yedek üye); özel sektör üyeler Memduh Erişmen, Bahar Ersözer, İzlem Verdi ve Esra Şerebet (yedek üye) görev yapacak.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası bünyesi altında faaliyet gösteren Genç Profesyoneller Platformu, iş ve sosyal ağ oluşturma, profesyonel ve kişisel gelişime katkıda bulunma ve sosyal sorumluluk projeleri geliştirme amaçları doğrultusunda Mayıs 2010 tarihinden beri faaliyet gösteriyor. 20-40 yaş arası tüm sektörlerden bireylerin üye olabildiği Genç Profesyoneller’in, 9 kişilik yönetim kurulu;  4 sanayici üye, 3 özel sektör üyesi ve 2 yedek üyeden oluşmakta.

KTSO Genç Profesyonellerden yapılan yazılı açıklamaya göre, genel kurulda söz alan 2013-2015 Dönemi Başkanı Deniz Kaymak, iki yıl boyunca birçok faydalı aktivite gerçekleştirdiklerini ve bu sayede genç profesyonellerin daha da yakınlaşmasını sağladıklarını belirtti. Konuşmasının devamında ise küçük ölçekli bir ekonomide birleşerek iş yapmanın önemine vurgu yapan Kaymak, gençlere ‘ güçlerinizi birleştirin’ çağrısında bulundu.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ise konuşmasında, gençlerin oda içindeki önemine vurgu yaparak, gerçekleştirilen faaliyetleri takdirle izlediklerini ve genç profesyonellerde görev alan kişileri ileride oda yönetim kurulunda görmeyi istediklerini ifade etti.