Kamil HÜNERLİ

Girne’de faaliyet gösteren “Cofe Time” isimli barda dün gece, birbirlerine ters baktıkları gerekçesiyle 3 genç arasında başladığı iddia edilen  tartışma kavgaya dönüştü. Yumrukların konuştuğu bıçakların çekildiği kavgada, 2 kişi yaralandı. Polisten verilen bilgiye göre, saat 00.30 sıralarında yaşanan olayda, M.Y.(E-27), aralarında çıkan tartışma neticesinde, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla Cem Ozan Baran'ı sırt ve diz kısmından, Ömer Kan'ı ise el kısmından yaraladı. Olaydan sonra sırra kadem basan bahse konu şahıs polis tarafından aranıyor. 

Onlarca kişinin önünde dövüştüler...

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, ‘Birbirlerine ters baktıkları’ gerekçesiyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Barın en hareketli olduğu bir saatte, onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen kavgada, isminin baş harfleri M.Y olduğu aktarılan şahıs, tasarrufunda bulundurduğu bıçakla, Cem Ozan Baran’ı ve Ömer Kan’ı yaraladı. Etrafa tehditler savurarak olay yerinden hızla uzaklaşan zanlı polisin tüm aramalarına rağmen bulunamadı. 

Olayın ardından kavganın çıktığı mekana gelen polis, işletme sahibi ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Kavgada yaralanan iki gencin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.