Kuzey Kıbrıs’ın en büyük Gençlik Kulübü gnçtrkcll, gençlere yönelik özel bir müşteri hizmet ekibi oluşturdu.

Tümüyle genç profesyonellerden oluşan ve ‘Gencaver’ olarak anılan yeni ekip, gençlere “Webchat” (internet üzerinden sohbet) hizmeti veriyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Kıbrıs’ta çok yeni uygulanmaya başlanan ve gençlere özel geliştirilen “Webchat” hizmeti ile gnçtrkcll’liler bundan böyle Gencaver ekibinden destek alabilecek.

Gencaverler kktcell.com/gnctrkcll üzerinden müşteri hizmetleri sunuyor. 

“Her zaman, her yerde onların yanında”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada “gnçtrkcll’le sunulan sürpriz teklifler, iletişim ya da iletişim dışındaki fırsatlar ve yaratıcı etkinliklerle “her zaman, her yerde gençlerin yanında olma” hedefiyle çalışıldığı belirtildi.

“Şimdi de gençlere onları hemen anlayarak iletişim kuracak, hatlarıyla veya gnçtrkcll ayrıcalıkları ile ilgili tüm istek ve ihtiyaçlarına çözüm olacak, kendileri gibi genç müşteri hizmetleri ekibiyle hizmet sunuyoruz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, uygulamanın adada da yeni bir uygulama olduğuna dikkat çekti.

gencaver-fotolar_turkcell-2015-(6).jpg

Gencaverler görev başında

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bugüne kadar çağrı merkezi ya da internet üzerinden verilen danışma ve destek hizmetlerini Gencaver ekibi ile gnçtrkcll’lilere özel ve her yerden ulaşılabilir hale getirdi. gnçtrkcll’li gençler artık hatları, telefonları ya da gnçtrkcll ile ilgili tüm sorularını www.kktcell.com/gnctrkcll adresinden Gencaver’i tıklayıp mesaj atarak iletebiliyor.   

Gençler, kendileriyle aynı yaşlarda, aynı ihtiyaçlara sahip, kendilerini anlayan Gencaverler’e kampanya seçeneklerinden tarife bilgilerine, kişiye en uygun internet ve SMS (kısa mesaj) paketlerine kadar her konuda danışabiliyor.

Gencaverler ayrıca gnçtrkcll’lilerin öneri ve yorumlarını da alıyor ve hızlıca değerlendirilmesini sağlıyor.

gencaver-fotolar_turkcell-2015-(7).jpg