Gençlik Dairesi'nin bazı eski müdürleri, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün’ün davetiyle Lapta Gençlik Kampında buluştu.

Daire’den yapılan açıklamaya göre, eski müdürlerden Fikret Kürşad, Güner Burgul, Ali Rıza Altay, Güvenç Erseven ve Mustafa Özgü gerçekleşen organizasyona katılarak personelle buluştu.

Buluşmada, geçmiş deneyimlerini ve çalışmalarını anlatan eski müdürler, Gençlik Dairesi’nin önemli müdürlük olduğunun altını çizerek, toplumun geleceği olan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, düzgün yetişmeleri için etkinlikler yaratan kurumlardan biri olduğunu söylediler.

Gençlik Dairesi Müdürlerinin bir araya gelmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden eski müdürler, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün’e düşüncesinden ötürü teşekkür etti.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün de, eski Gençlik Dairesi Müdürleriyle bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu ve deneyimlerinden fikir edinmenin önemli olduğunun altını çizdi.

Gençlik Dairesi’nin şimdiki çalışmalarını anlatan ve hedeflenen projeleri de dile getiren Düzgün, daire personeliyle birlikte geçmişte olduğu gibi güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.