Gençlik Dairesi Açık Öğretim Fakültesi Lefkoşa bürosunda engellilerle 360 derece iletişim sertifika programı gerçekleştirdi.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Uzman Mehmet Kızıltaş tarafından verilen sertifika programında Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve Gençlik Dairesi eski Müdürü Hatice Düzgün’de bulundu.

Eroğlu, yaptığı konuşmada engellilerle iletişimin ve onları anlayarak gereksinimlerinin ne olduğunu öğrenmenin önemine değinerek, toplumda hemen her ailede bir engellinin olduğunun altını çizdi.

Söz konusu sorunun toplumu ilgilendiren bir konu olduğunu belirten Eroğlu, Gençlik Dairesi eski Müdürü Hatice Düzgün’e konuyla ilgili semineri organize ettiği için teşekkür etti.

Gençlik Dairesi Eski Müdürü Hatice Düzgün de, özel eğitimin kendisi için her zaman önemli olduğunu vurgulayarak, İlköğretim Dairesi Müdürlüğü’nde de bu yönde okullar açtıklarını söyledi.

Engellilerle iletişim eğitim programı ise daha geniş katılımla 18 Mayıs Çarşamba günü  Açık Öğretim Fakültesi’nde gerçekleşecek.

1463402698.jpg