Bugün saat 09.30’da Girne Belediyesi’nde gerçekleşen etkinlikte, KADS Başkanı Stephen Everett toplam 4 bin 870 TL’den oluşan bağış çeklerini, SOS Çocukköyü Çocuk Program Müdürü Ahmet Akarsu ile Girne Hayvanları Kurtarma Derneği Başkanı Margaret Ray’e teslim etti.

Etkinlikte, katkıları nedeniyle Girne Belediyesi ile Girne Amatör Drama Derneği’ne plaket ile hediye verildi.

EVERETT: “YAPTIĞIMIZ BAĞIŞTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

KADS Başkanı Stephen Everett yaptığı konuşmada, kuruluşunun 40’ıncı yılını kutlamakta olan derneğin bu yıl Mayıs ayında gerçekleştirdiği tiyatro etkinliğinden elde ettiği geliri SOS Çocukköyü ile Girne Hayvanları Kurtarma Derneği’ne bağışlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Her yıl yaptıkları bağışın bu yıl her iki derneğe 2 bin 435’er TL olarak gerçekleştiğini belirten Everett, Girne Belediyesi’ne de tiyatro etkinliğini gerçekleştirmek için sağladığı imkan nedeniyle teşekkür etti.

Everett,  bağışlarının ilerde de devam edeceğini belirtti.

AKARSU: “DUYARLILIK İÇİN TEŞEKKÜR”

SOS Çocukköyü Çocuk Program Müdürü Ahmet Akarsu, Girne Amatör Drama Derneği’nin SOS Çocukköyü’ne gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, derneğe çalışmalarında başarı diledi.

RAY: “ANLAMLI BAĞIŞ İÇİN TEŞEKKÜR”

Girne Hayvanları Kurtarma Derneği Başkanı Margaret Ray de yaptığı konuşmada, Girne Amatör Drama Derneği’nin Girne Hayvanları Kurtarma Derneği’ne yaptıkları anlamlı bağış için teşekkür ederek, bağışın, her ay yaklaşık 10 ile 13 bin TL arasında gideri bulunan derneğe katkı yapacağını söyledi.

GÜNGÖRDÜ: “BELEDİYE İLE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN DAYANIŞMASI ÖNEMLİ”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise, farklı insan gruplarının yaşadığı kozmopolit kent Girne’de belediye ile sivil toplum örgütlerinin dayanışmalarının önemli olduğunu kaydetti.

Kent mozaiğinin bir parçası olan sivil  toplum örgütlerinin kentte  uyum içinde çalışmasının moral motivasyonu güçlendireceğini ifade eden Güngördü, çalışmalardan  dolayı, SOS Çocukköyü Derneği, Girne Hayvanları Kurtarma Derneği ve Girne Amatör Drama Derneği’ne teşekkür etti.

Güngördü, sivil toplum örgütlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini de kaydetti.