Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yoğun katılımla gerçekleştirilen personel yemeğine belediye meclis üyeleri, muhtarlar, çalışanlar ve bazı belediye eski çalışanlarının da katıldığı bildirildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yemekte yaptığı konuşmada, belediyelerin bir kentte olması gereken en önemli kurumlardan biri olduğuna işaret ederek, Girne Belediyesi çalışanları arasında da yıllarca belediyeye hizmet verenler bulunduğunu, yeni personelin de onlardan çok şey öğreneceklerini söyledi.

Güngördü, “Yeni yıl yemekleri yeni umutların başlangıcıdır. Bugün burada toplanmış olan bu dev ailenin, çalışanların, emeklilerin, meclis üyelerinin, herkesin bu atmosferi soluması benim için çok önemlidir” dedi.

“HOŞGÖRÜ VE ANLAYIŞ KÜLTÜRÜNE İHTİYACIMIZ VAR”

Güngördü, kendilerinin hoşgörü ve anlayış kültürüne ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, halkın belediye çalışanlarından beklentisinin büyük olduğuna vurgu yaptı.

Güngördü, “Bulunduğumuz noktadan daha iyi bir noktaya gelebilmemiz için birbirimize sevgi, saygı ile davranmamız, konuşarak anlaşarak başarıyı yakalamamız gereklidir. Kapım herkese açıktır” diyerek, herkese yeni yılda sağlık dolu günler diledi.