Uğur İrtem

Girne Beşparmak Lions Kulübü (GBLK), Girne Akçiçek Hastanesi’ne cihaz bağışında bulundu.

Bugün saat 12.00’de Girne Akçiçek Hastanesi’nde düzenlenen törende, yaklaşık 4 bin 500 TL değerindeki ultrason cihazı hastane yetkililerine teslim edildi.

Cihaz, fizik tedavi bölümünde kullanılacak.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun da hazır bulunduğu törene, Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Dr. Salih Beyoğlu, GBLK Başkanı Ahmet Yıldırım, Girne Akçiçek Hastanesi Kalkındırma Derneği Başkanı Şefik Küçük, hastane yetkilileri ve kulüp üyeleri katıldı.

Törende, Bakan Sucuoğlu, Kulüp Başkanı Yıldırım’a teşekkür belgesi takdim etti.

SUCUOĞLU: “LIONS KULÜPLERİNİN 3 GÜNDE 2’NCİ BAĞIŞI”

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, lions kulüplerinin son günlerde sağlık alanında yaptığı bağışlardan övgüyle bahsederek, kulüplerin 3 günde 2 bağış gerçekleştirdiğini kaydetti.

Bu kulüplerden Girne Beşparmak Lions Kulübü’ne gösterdiği duyarlılık için teşekkür eden Bakan Faiz Sucuoğlu, anlamlı bağışların diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olmasını diledi.

1464605527.jpg

YILDIRIM: “OĞUZ VELİ ORTAOKULU’NUN KATKILARIYLA ALINDI”

GBLK Başkanı Ahmet Yıldırım, Lions kulüplerinin insanlığa sevgi, saygı ve yardımlaşma için kurulduğunu belirterek, Beşparmak Lions Kulübü’nün de en eski lions kulüplerinden bir tanesi olduğunu kaydetti.

Cihazın Oğuz Veli Ortaokulu’nun katkılarıyla alındığını ifade eden Yıldırım, cihazın uzun yıllar topluma hizmet vermesini diledi.

Yıldırım, cihazın alımında emeğe geçenlere de teşekkürlerini sundu.

BEYOĞLU: “HASTANE VE GİRNE HALKI ADINA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Dr. Salih Beyoğlu, her fırsatta hastaneye bağış yapan GBLK’nin bugün de Fizik Tedavi Bölümü’nde kullanılacak bir ultrason cihazı bağışladığını belirterek, yapılan bağışın için hastane ve Girne halkı adına teşekkürlerini sundu.

Fizyoterapist Enver Enginsu da etkinlikte ultrason cihazı hakkında bilgi verdi.