Uğur İrtem

Girne Kadınlar Konseyi, Girne Akçiçek Hastanesi’ne cihaz bağışında bulundu.

Bağış nedeniyle saat 11:00’de Akçiçek Hastanesi’nde gerçekleşen törende, fizik tedavi ünitesinde kullanılacak 5 bin 800 TL değerindeki ultra sound cihazı hastane yetkililerine teslim edildi.

Törene, Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Dr Salih Beyoğlu, Girne Kadınlar Konseyi Başkanı Hayat Aydınova, Fizyoterapist Enver Enginsu ile konsey üyeleri katıldı.

Törende, Beyoğlu, konseyin katkılarından dolayı Aydınova’ya teşekkür belgesi sundu.

1465382455.jpg

BEYOĞLU: “FİZİK TEDAVİ ÜNİTEMİZ TAM DONANIMLI HALE GELDİ”

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Dr. Salih Beyoğlu, sivil toplum örgütü, kurum, kuruluş ve hayırsever kişiler tarafından yapılan bağışlarla Fizik Tedavi Ünitesi’ndeki cihaz sayısının 4’e ulaştığını belirterek, ünitenin şu an tam donanımlı bir hale geldiğini vurguladı.

Beyoğlu, yapılan bağıştan dolayı Girne Kadınlar Konseyi’ne,  hastane ve Girne halkı adına teşekkür etti.

Fizyoterapist Enver Enginsu ise Girne Kadınlar Konseyi’ne yaptığı anlamlı bağış için teşekkürlerini sunarak, cihaz hakkında bilgi verdi. Ultra sound cihazının fizik tedavide kullanılan etkili bir tedavi yöntemi olduğunu ifade eden Enginsu, aletin, kas, tendon, eklem ve kemik çevresinde oluşan ödemin azalmasına yardımcı olup, dolaşımı düzenlediğini kaydetti.

AYDINOVA: “BAĞIŞ, KADINLARA YÖNELİK DÜZENLENEN ETKİNLİKLERDEN ELDE EDİLEN GELİRLE GERÇEKLEŞTİ”

Girne Kadınlar Konseyi Başkanı Hayat Aydınova da, bağışın, kadınlara yönelik etkinliklerden elde edilen gelirle gerçekleştiğini belirterek, bu kapsamda katkı koyan tüm kadınlara teşekkürlerini sundu.

Konsey olarak Fizik Tedavi Ünitesi’ne yeni bir ultra sound cihazı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Aydınıva, bağışlarının devam edeceğini kaydetti.