Girne-Tatlısu anayolu üzerinde O.G. (E-24), kullanımında bulunan aracına, arkasında seyir halinde bulunan Seyit Dursun Ertürk’ün aracı ile çarptığı gerekçesiyle, aynı araçta yolcu olarak bulunan G.Ö. (E-42) ve N.S. (K-42) ile Seyit Dursun Ertürk’ü, yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp etti, ayrıca aracın içerisinden kontak anahtarını, 1 adet cep telefonu, bir adet el çantası ve içerisindeki iki adet sürüş ehliyeti, iki adet banka/kredi kartı, bir adet pasaport ve bir adet nüfus cüzdanını alıp çaldılar.

Olay esnasında Ertürk’ün takmakta olduğu gözlüğü de kırmak suretiyle kasti hasara uğratan zanlılar, olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada tespit edilerek tutuklandı.

GÜNEŞKÖY’DE KANUNSUZ AVLANMA 

Polis tarafından yapılan rutin avcı kontrollerinde H.O.’nun (E-47) Güneşköy'de 54 numaralı ava açık bölgede avlanması yasak hayvan olan bir adet ova tavşanını, A.M.’nin (E-46) ise Güzelyurt’da 50 numaralı kapalı bölge içerisinde dört adet fassa kuşunu vurmak suretiyle kanunsuz olarak avlandıkları tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.