Emir Ertorun

Kar-İş Girne'de başlattığı araçlı eylemi sonlandırdı.

Olaysız tamamlanan eylem sonrası araçlarla kapatılan yollar da açıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye önünde eylem yapan Kar-İş üyelerine, Girne Belediyesi olarak amaçlarının; Girne'de halk, turist ve toplu taşıma araçları için daha emniyetli bir ulaşım ve daha rahat bir trafik sağlamak olduğunu vurguladı.

Güngördü, Girne Belediyesinin halk için çalıştığını, trafik ile ilgili yaptıkları planlamaların da hem halk hem de toplu taşıma araçları için ulaşımın daha emniyetli daha kolay ve daha rahat olması için yapıldığını söyledi.

1466586937.jpg

Esnaf halk ve toplu taşıma için hep birlikte çalışıp trafik sıkıntısını çözeceklerine vurgu yapan Güngördü, "hep birlikte çalışıp sıkıntıları çözeceğiz" dedi.

Toplu taşıma aracı sürücülerinin de görüşlerine saygı duyduklarını, bu çerçevede cuma günü Kar-İş ile toplanıp sorunları ve talepleri dinleyeceklerini ifade eden Güngördü, "Aynı gemideyiz, sağ duyulu olalım, tepkinizi doğal karşılıyorum, birlikte çalışarak sıkıntılara çözüm bulunacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kar-İş Başkanı Topaloğlu da, Güngördü'nün basın önünde kendilerine ciddi bir söz verdiğini ve ilgili kesimlerin katılımıyla yapılacak toplantıdan olumlu sonuç çıkacağına inandığını söyledi.

Topaloğlu, eylemle, ilgili yerlere gerekli uyarıyı yaptıklarını ve bugün daha fazla halka ve esnafa rahatsızlık vermeden eylemi tamamladıklarını vurguladı.