Girne Vatan Lions Kulübü, Kurban Bayramı öncesi yardıma ihtiyacı olan çocuk ve gençlere giysi, ayakkabı ve oyuncak bağışında bulundu.

Girne Vatan Lions Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre Kulüp Başkanı Gülderen Nasıfoğlu ve kulüp üyelerinden oluşan heyet, bağışta bulunmak için Girne Sosyal Hizmetler Dairesi ve Girne SOS Gençlik Evi’ni ziyaret etti.

Dernek üyeleri, hayırsever vatandaşların satın aldığı giysileri ve bir mağazanın bağışladığı oyuncakları, ihtiyaç sahibi tek ebeveynli 24 ailenin 0–8 yaş çocuklarına verilmesi için Girne Sosyal Hizmetler Dairesi Amiri Üngül Kanburoğlu’na teslim etti.

Girne SOS Gençlik Evi’ne yapılan ziyarette ise, bazı mağazaların bağışladığı kıyafetler ve ayakkabılar 19 gence verilmek üzere Girne SOS Gençlik Evi sorumlusu Salahi Tözün’e teslim edildi.

Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Gülderen Nasıfoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında, bayram öncesi çocukları ve gençleri sevindirmek istediklerini belirterek, yapılan katkılardan dolayı kulüp üyeleri, hayırsever vatandaşlar ve sponsor firmalara teşekkür etti.

1442842802.jpg