Polis Basın Bülteni’ne göre dün gerçekleşen olayda, Girne'de, Türkoğlu Sokak üzerinde,  İ.T. (E-19), M.T. (E-26), D.Ö. (E-23), E.A.’dan (E-23) oluşan grup ile T.S. (E-25), M.E. (E-22), K.Z. (E-19), A.T. (E-23), A.E. (E-23) ve M.A’dan (E-21) oluşan grup arasında üzerlerine içki döktükleri gerekçesi ile kavga çıktı.

Kavga edip alkollü içki tesiri altında yüksek sesle bağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık veren 10 kişi tutuklandı.

UYUŞTURUCU TASARRUFU

Lefkoşa’da, Metehan Kara Giriş Kapısı’nda, KKTC’ye araçla giriş yapan Ş.Ö.(E-27) ve  araçta yolcu olarak bulunan B.N’nin .(E-23) üzerlerinde ve araçta polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 3 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edildi.

B.N.’nin ikametgâhında yapılan aramada ise yaklaşık 190 gram (62 paket) ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet boş paket bulunarak emare alındı.

Söz konusu şahıslar tutuklandı.

PARA KAMBİYO YASASI’NA AYKIRI HARAKET

Ercan Havalimanı’nda, H.K. (E-44), 42 bin 300 ABD Doları nakit parayı, yetkili makamlara beyan etmeden KKTC'den çıkış yapmak istediği bir sırada tespit edildi.H.K.hakkında yasal işlem başlatıldı.

KKTC’YE KANUNSUZ GİRİŞ YAPMAK

Suriye uyruklu N.A’nın (E-37) henüz tespit edilemeyen onaylanmış liman olmayan bir yerden KKTC’ye kanunsuz giriş yaptığı tespit edildi. N.A. tutuklandı.