Girne Kaymakamlığı ve British University Of Nicosia işbirliğinde, dün Girne'deki kamu çalışanlarına hizmet içi eğitim semineri verildi.

Girne Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre British University of Nicosia Girne Kampüsü konferans salonunda yer alan seminerde, BUN Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü öğretim üyesi Yardımcı Doç. Dr. Bahar Aydın, “Çalışma yaşamında ve insan ilişkilerinde altın/bilimsel kurallar” konulu bir seminer verdi.

Etkinliğin açılışında konuşan British University of Nicosia Rektör Vekili ve CEO'su Prof. Dr. Hülya Harutoğlu, yaşamın her alanında eğitimin sürekliliğinin önemine işaret ederek, kamu görevlilerine yönelik hizmet içi eğitim seminerinde, Girne Kaymakamlığı’yla işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

ENVERGİL

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil de, üniversitelerin, ülkelerin ekonomik, kültürel bilimsel ve sosyal gelişiminde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, British University of Nicosia işbirliğinde, böyle bir seminer gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kamu personelinin devletin temsilcisi olduğunu belirterek, Girne'de çalışan kamu personelinin, yerli vatandaşlar kadar, ülkede üniversite eğitimine, çalışmaya, ya da tatile gelen yabancılara da hizmet verdiğini anımsatan Envergil, Girne'de yabancıların devletle, kamu personeli aracılığıyla tanıştığını anlattı.

Yaşam boyu eğitimin önemini işaret ederek, kamu personelinin bilgi, teknolojik yenilikleri yakından takip etmesi gerektiğini söyleyen Envergil, kamu görevlerinde insan sevgisinin de büyük önem taşıdığını söyledi.

Konuşmaların ardından karşılıklı plaket takdimi gerçekleşti.

Etkinlikte daha sonra, British University Of Nicosia Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bahar Aydın, ''Çalışma yaşamında ve insan ilişkilerinde altın/bilimsel kurallar'' konulu bir seminer verdi.

1435923614.jpg

103.jpg

108.jpg