Türkiye’den getirtilecek suyla ilgili Su Temini Projesi kapsamında Girne yollarında yapılan kazı çalışmaları sonrası başlatılan tamir işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Ecevit Caddesi’ndeki tamir çalışmalarının tamamlanmasının ardından pazar günü de Karakum Lemar Yolu, Yeni Liman Çemberi, Semih Sancar Caddesi istikametinden Hirondel Çemberi ’ne kadar olan güzergahta tamir çalışmalarına başlanacak.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Su Temini Projesi kapsamında yürütülen kazı çalışmalarının belediye ile doğrudan ilgisi bulunmamasına rağmen sıkıntılara çözüm bulabilme adına gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Kazı çalışmalarının projenin gerçekleşebilmesi için gerekli olduğunu ifade eden Güngördü, belediyenin kazı sonrası ortaya çıkan sorunları gidermek için tamir işlemlerine katkıda bulunduğunu belirtti.

Güngördü, hafta sonu yapılacak çalışmalar sırasında trafikte sorunlar yaşanmaması adına sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaya davet etti.

1441371693.jpg

1441371695.jpg