Ailelere güven veren özenli ve programlı çalışmalarıyla 2014-2015 eğitim yılını başarıyla sonlandıran kreş, Anaokulu, Okul Öncesi Eğitim sınıfları öğrencilerinin hazırladığı gösterileri ailelerin beğenisine sundu.

Çocukların gelişimiyle ilgili en üst seviyede efor ve verimlilik hedeflenen çalışmaların bir ürünü olarak sunulan gösterilerde, çocukların sergiledikleri oyunlar, yarışmalar ve söyledikleri şarkılardaki becerileri ailelerini gururlandırdı. Belediye Başkanı Arter, 2001’de okul için yazdığı ve bestelediği okul marşı nedeniyle milletvekili Arif Albayrak’a lefkara işi takdim etti.

Etkinlik kapsamında, anasınıfı ve 4 yaş öğrencileri koro konseri ve gösterisi, 3 yaş öğrencilerinin defilesi, 4 yaş gurubundaki öğrencilerin dans gösterisi, palyaço gösterisi, artık materyallerden kostüm defilesi yer aldı. Ana sınıf öğrencilerinin diplomalarını aldığı etkinlikte 3 ve 4 yaş grubu öğrencilerine de karneleri verildi. Gecenin sonunda öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları el işleri, resimlerin yer alığı sergi ve ardından kokteyl yapıldı.

Etkinlikte konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediye bünyesindeki kreşin çocukları okul öncesi ilköğretime hazırlama eğitimi ve kreş olarak hizmet verdiğini, kreşin ilerleyen günlerde geçici yerinden yeni projeyle kapasitesi artırılan binalarında hizmet vereceğini söyledi. Çocukların kreşe sevinerek gelmesinin önemli olduğunu, çocukların gösterilerdeki özgüvenlerinin dikkat çekici olduğunu, emeği geçen tüm eğitmenlere teşekkür ederek, çocuklara eğitim hayatlarına başarılar diledi.

Kreş Müdiresi Havva Onaç, planlı programlı eğitim programları ile toplum içinde sorumluluk sahibi, yeteneklerini ve genel kültürlerini geliştirecekleri şekilde eğitim verdiklerini, her öğrencinin bireysel özelliklerini göz önünde bulundurduklarını söyledi.

dsc_0212-002.jpg

dsc_0229.jpg

dsc_0315-002.jpg

dsc_0315-002.jpg

dsc_0376.jpg

dsc_0397.jpg

dsc_0425.jpg

dsc_0500.jpg

dsc_0510.jpg