Evrim Kamalı

Gönyeli’de şüpheli tavırları nedeni ile üzerinde arama yapılan zanlı Çağrı Demirkıran tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis çavuşu Ali Gürkut olayla ilgili bulguları aktardı. Gürkut huzurda bulunan zanlı Çağrı Demirkıran'ın Gönyeli’de 23 Ekim tarihinde saat 15.30 raddelerinde şüpheli hareketleri nedeni ile polis tarafından durdurulan ve üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu şortun cebinde yaklaşık 2 gram ağırlığında Sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis zanlının olayın akabinde gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini, konu maddeyi bir şahıstan 180 TL karşılığında aldığı itirafında bulunduğunu belirtti. Polis çavuşu Ali Gürkut tahkikatın yeni olduğunu aranan bir şahsında bulunduğunu belirterek zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı poliste 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.