Gönyeli Belediyesi “En temiz kent, daha temiz kent” anlayışı ile kapsamlı temizlik kampanyasını başlattığını duyurdu.

Gönyeli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kampanyanın 30 Haziran’da tamamlanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Açıklamada, Gönyeli Belediyesi’nin temizlik kampanyasının daha hızlı ve etkin yapılabilmesi için kendi ekipleri yanı sıra özel şirketlerle de işbirliği yaptığı kaydedildi ve kentin baştan uca temizlenerek bakımdan geçirileceği belirtildi.

Açıklamada  iki bölgenin temizliği için ihaleye çıkıldığı ve ihale sonucunda iki ayrı bölgenin temizliğinin Wide City Construction Development Ltd.’e verildiği; bir bölgenin temizliğinin ise Gönyeli Belediyesi Temizlik Şubesi tarafından üstlenildiği ifade edildi.

Temizlik kampanyasında yol süpürge aracı, ana yollar, tali yollar ve sokak aralarının belirli aralıklarla temizlenmeye, evsel atıkların haftada 2 alınmaya devam edileceği de kaydedildi.

Ana caddeler ve yollar üzerinde bulunan bahçe atıkları, eski eşyalar ve molozlar, marketler ve hırdavat malzeme satışı yapan işletmelerdeki karton ve çöplerin de  haftada 2 defa alındığı belirtildi.

1462781031.jpg

BENLİ

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli konuyla ilgili olarak  “tüm altyapısını planladığımız kentimizde, insanımızın yaşam standartlarını ve hizmet kalitesini çok daha yukarıya taşımak için çalışıyoruz” dedi.

Benli, Gönyeli’de temizliğin artık önemli bir yaşam biçimine dönüştüğünü, her gün, planlı olarak kente ciddi bir temizlik hizmeti sunulduğunu vurguladı.