Gönyeli SAM Resim Atölyesi kursiyerleri, eğitmenleri eşliğinde yaptıkları çalışmaları önceki akşam gerçekleştirilen etkinlikle sergiledi.

Gönyeli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden verilen bilgiye göre, etkinlikte Gönyeli SAM Resim Atölyesi’nin sergi açılışının yanı sıra başka sanatsal etkinlikler de gerçekleştirildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Sosyal Aktivite Merkezi’nin her yıl biraz daha büyüdüğünü ve daha fazla insana dokunduğunu anlatarak, Gönyeli Belediyesi’nin halktan aldığı güç ve yönetim tecrübesi ile bugün ülkede en güçlü yapıdaki belediye olduğunu söyledi.

Benli, altyapıdaki dönüşümden sonra insana çok daha fazla yatırım yapacaklarını kaydetti.

SERTİFİKALAR VERİLDİ

Sosyal Aktivite Merkezi’nde yıl boyunca yaptıkları resimleri izleyenlere sunan kursiyerlerin yanı sıra, İngilizce ve Yunanca dil kurslarına katılan vatandaşlar da sertifikalarını aldı.

ARMAN RATİP KONSER VERDİ

Sergi açılışı öncesinde Arman Ratip piyano dinletisi sundu.

Dinletinin ardından Resim Sergisi’nin açılışı yapıldı. Ayrıca, Gönyeli Sam kursiyerleri, eğitmenleri eşliğinde gitar ve keman dinletisi sunuldu.

BENLİ: “İNSANA DAHA ÇOK YATIRIM”

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli etkinlikte yaptığı konuşmada, köyden kente dönüşüm hamlesinin ciddi bir altyapı yatırımı ile tamamlandığını belirterek, yeni süreçte kent insanına yaşam kalitesini artırmaya yöneldiklerini söyledi.

Çevrenin yanı sıra kültür sanatın insan yaşamı için önemini bildiklerini vurgulayan Ahmet Benli, ‘Engelsiz Kent Gönyeli’de ayrımsız herkese, kendi ilgi alanlarına yönelik bir aktivite sunmak uğraşında olduklarını belirtti.

“Pek çok altyapı sorununu geride bıraktık, Gönyeli’yi ülkemizin en ileri belediyesi yaptık, kentimizle gurur duyuyoruz” diyen Ahmet Benli, insana çok daha fazla yatırımla Avrupa’nın sayılı çağdaş kentlerinden biri olacaklarını ifade etti.

Benli, Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi’nin her yıl biraz daha büyüdüğünü anlatarak, Gönyeli Belediyesi’nin halktan aldığı güç ve yönetim tecrübesi ile bugün ülkede en güçlü yapıdaki belediye olduğunu söyledi.

Benli konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bundan sonra vatandaşlar daha çok insana yönelik proje görecek. Gönyeli SAM’ın dışında da insanı merkeze koyan projeleri daha fazla göreceksiniz. Çevre çalışmaları kentin tamamına yayılacak. Bunlar aslında çağdaşlaşmanın adımlarıdır.”