Bursa'da alacak-verecek meselesi kanlı bitti.

Kırmızı ışıktı pompalı tüfeğini alarak otomobilinden inen şüpheli, motosikletteki kardeşlere kurşun yağdırdı. Yoldan geçen bir kişi ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. Acı haberi duyarak olay yerine koşan bir kadın, vatandaşların şaşkın bakışları arasında öldüğünü zannettiği kocasını aradı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Yalova Yolu Beşyol Kavşağı'nda meydana geldi. Otomotiv yedek parça satıcısı İ.C.E. ile M.Ç. ve kardeşi M.Ç. arasında alacak verecek anlaşmazlığı çıktı. Kemerçeşme Caddesi üzerindeki oto yedek parça dükkanında çıkan tartışma üzerine iki kardeş motosiklet ile olay yerinden ayrıldı. Arkasından 16 UC 552 plakalı otomobiline binen şüpheli İ.C.E., Beşyol Kavşağı'ndaki trafik lambalarında motosikletin önünü kesti. Pompalı tüfekle aracından inen İ.C.E., "Ben size söylemiştim" diyerek ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların bacaklarına isabet ettiği iki kardeş kanlar içinde yere yığıldı. Saçmalar, tesadüfen oradan geçen T.K'ye de isabet etti.

"BENİ HASTANEYE KALDIRIN DİYE YALVARDI"

Yaralanan M.Ç. ile kardeşi M.Ç.'ye, ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Aşırı kan kaybeden yaralılardan M.Ç., "Ne olur beni hastaneye götürün" diye yalvardı. Yaralı iki kardeş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

OLAY YERİNDE YAKININI ARADI

Bu arada M.Ç.'nin olay yerine gelen bir yakını sinir krizleri geçirdi. Ambulanstaki yaralının kocası olduğunu düşürek koşturan kadın, yüzünden yaralanan T.K.'yi görünce kocasının ölüp ölmediğini sordu. Sinir krizleri geçiren kadın, polis ekiplerine, "Az önce buradaydık, benim kocama ne oldu? Öldü mü?" diyerek göz yaşı döktü. Şoka giren kadını sağlık ekipleri sakinleştirici iğne ile yatıştırdı.

Öte yandan şüpheli İ.C.E. ise polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Gözyaşları içinde kocasını aradı

Gözyaşları içinde kocasını aradı

Gözyaşları içinde kocasını aradı

Gözyaşları içinde kocasını aradı

Gözyaşları içinde kocasını aradı