Tunceli'deki terörist saldırıda şehit olan polis Aydın Nazillioğlu'nun cenazesi gözyaşları arasında Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi ve babası oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Tunceli'de terör örgütü PKK'nın açtığı ateş sonucu şehit olan polis Aydın Nazillioğlu için Bayat Cami'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, çok sayıda protokol, TSK ve emniyet mensubu ile vatandaşlar katıldı. Şehit Aydın Nazillioğlu'nun baba evininin önünde okunan Kuran-ı Kerim sonrası getirilen salavatlar sırasında şehidin dedesi Niyazi ve babaannesi Sevim fenalık geçirdi. Şehit Nazillioğlu'nun naaşının evin önüne getirilmesi ile birlikte feryatlar yürek dağladı.

Öte yandan Hakkari'nin Dağlıca kırsalında şehit olan Deniz Göçkün'ün ailesi de cenaze törenine katıldı. Evin önünden helallik alınmasının ardından şehit cenazesinin naaşı Altıeylül ilçesindeki Bayat mezarlığına defnedildi.

Gözyaşları şehit polis için aktı