Devrim DEMİR

Arkadaşları ile eğlenceden dönerken meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Yusuf Temli dün Güzelyurt Fatih Camiin’de kılınan öğle namazının ardından Yuvacık mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Evli ve 2 çocuk babası Yusuf Temli’nin ani ölümü Güzelyurt bölgesinde derin üzüntüye neden olurken, annesi Fatma Temli’nin ağıtları herkesi ağlattı.

“Kalk oğlum”

Trafik kazasında oğlunu kaybeden Fatma Temlinin gözyaşları cenaze boyunca durmadı. Oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döken acılı anne,”Kalk oğlum, akşamdan bu yana bekliyorum kalk annem” sözleri yürek burktu.

Çocukları her şeyden habersiz oyun oynadı 

Yusuf Temli’nin eşi Şefika Temli, yakınlarının desteği ile ayakta durmakta güçlük çekerken, Temli’nin oğlu Berat ve kızı Beren olanlardan habersiz camii avlusunda oyun oynadı.

Temli olay yerinde yaşamını yitirmişti

Kaza 6 Şubat tarihinde 29 yaşındaki Recep Tuzluca’nın yönetimindeki EF940 plakalı salon araç ile Girne’den Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) çemberine aşırı süratli ve dikkatsizce giriş yapması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybedip banket dışına çıkarak toprak sete çarpması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu EF940 plakalı aracın arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Doğancı’da sakin Yusuf Temli  olay yerinde  yaşamını yitirirken, araç sürücüsü Recep Tuzluca ve aracın ön koltuğunda yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Osman Tabak Hazarlar yaralandı.

Tuzluca Salı günü yeniden mahkemeye çıkacak 

“Ölümlü kazaya sebebiyet vermek” suçlaması ile gözaltına alınan Recep Tuzluca, Cumartesi tutuklanarak Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 3 günlük tutukluluk alınan Tuzluca’nın Salı günü Girne’de yeniden mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

5d4f5f4sd5fsd.jpg

Hayat arkadaşını ve çocuklarının babasını kaybeden Şefika Temli eşinin cenazesinde sevenlerinin desteği ile ayakta durabildi