Saat 09.00’da gerçekleşen ziyarette Girne Akçiçek Hastanesi servislerini gezen Bakan Gülle, doktor, hemşire, hastane çalışanı ve hastaların bayramını kutladı.

Ziyarette, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Kathy Kobat ve bazı bakanlık yetkilileri de hazır bulundu.

GÜLLE: “AKÇİÇEK’TE ÇAĞDAŞ, GÜZEL VE NİTELİKLİ HİZMETLER VERİLİYOR”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle yaptığı açıklamada, Girne Akçiçek Hastanesi’nde çağdaş, güzel ve nitelikli hizmetler verilmekte olduğunu belirterek, hasta memnuniyetinin de yükseldiğini kaydetti.

“Akçiçek Hastanesi’nde başhekim, hekim, hemşire ve sağlık çalışanları olarak güzel çalışan bir ekip var ve bizlerle birlikte uyumlu şekilde çalışıyorlar” diyen Bakan Gülle, personele, verdikleri anlamlı ve onurlu hizmetler için teşekkür etti

Bakanlığın sağlık konusunda bazı ciddi proje ve çalışmalar başlattığını belirten Bakan Gülle, bu çalışmalardan bir tanesinin eski Girne Akçiçek Hastane binasının Uyuşturucuyla Mücadele, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmet verecek olması olduğunu söyledi.

Merkezin devreye girmesiyle Akçiçek Hastanesi’nin çok daha anlamı ve güçlü bir hale geleceğine inanç belirten Bakan Gülle, tüm hekim, hemşire, hastane çalışanı ve hastaların bayramlarını kutladı.

Bakan Gülle, bugün ayrıca saat 14.00’te İlaç Eczacılık Dairesi’ni ziyaret edecek.