Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Bakanlık personeli ile  vedalaşıp Ramazan Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

Başbakan Yardımcılığı’nda gerçekleşen bayramlaşma programında Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz’e, Başbakan Yardımcılığı Müsteşarları Şahap Aşıkoğlu, Hüda Hüdaverdi, Bakanlık Müdürü Halil Talaykurt’da eşlik etti.

Gündüz, Başbakan Yardımcılığı personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz, bakanlığına bağlı kurumlarda da bayramlaşma etkinlikleri gerçekleştirdi.

basbakan-yrd-gunduz-bakanlik-personeli-ile-vedalasip-ramazan-bayramini-kutladi-(2).jpg

GÜNDÜZ:

Bayramların, birlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği müstesna günler olduğuna dikkati çeken Bakan Gündüz; “bu vesileyle, Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bir yandan bayramlaşma, öbür yandan vedalaşma adına bu ziyareti gerçekleştirdiğine dikkati çeken Menteş Gündüz, her sonun bir başlangıç olduğunu da dile getirdiği konuşmasının sonunda ise şu sözlerle noktaladı; “Aziz milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyor, bayramın, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.” 

basbakan-yrd-gunduz-bakanlik-personeli-ile-vedalasip-ramazan-bayramini-kutladi-(3).jpg

basbakan-yrd-gunduz-bakanlik-personeli-ile-vedalasip-ramazan-bayramini-kutladi-(4).jpg

basbakan-yrd-gunduz-bakanlik-personeli-ile-vedalasip-ramazan-bayramini-kutladi-(6).jpg