Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı  Sedat Hacımehmet’i kabul etti.

HACIMEHMET:

Bugün saat 11.00’de gerçekleşen görüşmede, Federasyonun çalışmaları hakkında Bakan Gündüz’e bilgiler veren Sedat Hacımehmet, yaşadıkları sıkıntıların yanı sıra, yürüttükleri önemli projelerin de bulunduğunu ifade etti.

Hacımehmet, yurt içi ve yurt dışı temaslarında vermiş oldukları mücadelelerinde, Spor Bakanı olarak gerek bir önceki Bakan Serdar Denktaş, gerekse yeni Bakan Menteş Gündüz’ün desteğini her daim yanlarında bulduğuna dikkati çekerek federasyon olarak teşekkür etti.

GÜNDÜZ:

Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz Federasyonu’nun çalışmalarını her daim yakından takip ettiğine vurgu yaparak, emeği geçen herkese çalışmalarda başarı dileğinde bulundu.

Böylesine özveri ile çalışan bir Başkan ve tüm yönetimin görevde kalması arzusunda olduğumu belirten Gündüz; “çünkü bu gibi yerlerde özverili çalışan insanları bulmak çok zor. Bu nedenle sizlere desteğimiz tam” dedi.

Ziyaretin sonunda Sedat Hacımehmet katkılarından ötürü Engelliler Spor Federasyonu adına  Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz’e teşekkür plaketi taktim etti.