Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Sedat Hacımehmet ve yönetim kurulu üyelerini dün kabul etti.

Girne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya Federasyon Başkanı Sedat Hacımehmet, Kıbrıs Türk Engelli Spor Federasyonu çatısı altında 1996 yılından beri profesyonel olarak faaliyet gösteren KKTC Turkcell Engelli Basketbol takımının çalışmaları ve yaşadıkları sorunlar hakkında başkan Güngördü’ye bilgi verdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de konuşmasında Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını yakından takip ettiklerini ve başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Gerçekleştirilecek ilk maçta takımı izleme sözü verdi.

Güngürdü, takımın yurtdışında yapacağı herhangi bir karşılaşmanın tüm giderlerini Belediye olarak sağlayacaklarını ifade ederek, imkanlar ölçüsünde her türlü destek ve işbirliği yapabileceklerini söyledi.

Başkan Güngördü, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak bazı önemli çalışmaları başlatarak konut ve işyerlerinin bulunduğu yerlerde engelli parklarının tekrardan düzenlenmesi yönünde belediye meclisinin karar aldığını da belirtti.