Güzelyurt Belediye Meclisi üyesi Gönül Kargılı’nın Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) Yeni Güçler’e katıldığı bildirildi.

TKP Yemi Güçler’den yapılan açıklamaya göre, Kargılı’nın katılımı nedeniyle partinin Güzelyurt İlçe Merkezi’nde tören düzenlendi.

TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, törende yaptığı konuşmada, Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi Gönül Kargılı’nın TKP Yeni Güçler’e katılmasından onur duyduğunu dile getirdi.

Gönül Kargılı’nın toplumun kazandığı yeni kadın siyasetçilerden biri olduğunu ve Güzelyurt bölgesine çok büyük emeklerinin geçeceğine yönelik sonsuz inancı olduğunu belirten Çakıcı, TKP Yeni Güçler’in her gün büyüyerek güçlendiğini, hızla çoğalan bir katılım boyutunun olduğunu ve toplum için yeni bir adres haline geldiğini belirtti.

Toplumun güvenilir siyaset kurumuna ve yeni bir siyasi anlayışa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Çakıcı, siyaset ve siyasi anlayışın çöktüğünü,  cesur ve kararlı bir siyasi anlayışa ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Gönül Kargılı, TKP geleneğinden gelen birisi olarak TKP Yeni Güçler’de olmaktan mutluluk duyduğunu, Güzelyurtlular için yapmakta olduğu çalışmalarına bundan böyle TKP Yeni Güçler çatısı altında devam edeceğini söyledi.