Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Güzelyurt Belediyesi ile,tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan engelli bireylerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılama amacı ile satın aldığı aracın işletilmesini öngören protokol imzaladı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, Güzelyurt Belediyesi’nin işletilmek amacı ile devrini öngören protokol, Güzelyurt Otel’de Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Yeşilada Lions Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Peran Besim ve yeni Dönem Başkanı Hayriye Atasayan tarafından imzalandı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan engelli bireylerin ulaşım ihtiyaçlarının karşılanmasını kapsayan projenin sürdürülebilir olmasının önemini vurguladı.

Güzelyurt Belediyesi olarak yeni inşa edilen bina ve altyapı çalışmalarının engelli vatandaşlara yönelik yapıldığını kaydeden Özçınar yeni inşa edilen Kalkanlı Şube Binasının bu amaca uygun olarak tasarlandığını söyledi.

Açıklamada, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Hayriye Atasayan ve geçen dönemin Başkanı Peran Besim’in ise, engelsiz yaşama katkı koymaktan onur duyduklarını belirttikleri kaydedildi.

1476371251.jpg

1476371286.jpg