Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Güzelyurt Meslek Lisesi’nden gelen son sınıf lise öğrencilerini ağırladı. 6 Ocak 2015 tarihinde Güzelyurt Meslek Lisesi’nden gelen öğrenciler Üniversitede eğitim almak istedikleri alanlara göre gruplara ayrılarak ilgili bölümleri ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Turizm Fakültesi’ni ve Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu’nu ziyaret eden öğrenciler ileride eğitim almak istedikleri bölümler hakkında detaylı bilgiler alarak bölümlerde kendileri için düzenlenen atölye çalışmasına katıldılar.

Öğrenciler Ne Dedi?

Can Hakyemez

DAÜ’ye ilk kez geliyorum ve DAÜ’yü gerçekten çok beğendim. Hem büyük hem de kaliteli eğitim veren bir üniversite. Turizm alanında eğitim almak istediğim için Turizm Fakültesi’ni ziyaret ettim. Bizler için hazırlanan atölye çalışması da gerçekten çok yararlı. Kesinlikle bölüm hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyoruz. Karar verme açısından bizler için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Seda Yurdusev

DAÜ’ye daha önce gelmemiştim. DAÜ gerçekten çok güzel bir üniversite. Diğer üniversiteleri de ziyaret etme şansına sahip olduk ancak DAÜ aralarında en güzel ve kaliteli olanı. Ben de ileride DAÜ’de Turizm alanında eğitim almayı istiyorum. Burada olduğum için gerçekten çok memnunum. Turizm alanında kendini ispatlamış bir Üniversite. Eğitimlerde kullandıkları mutfaklar tam donanımlı ve çok güzel. Nasıl bir eğitim alacağımı şimdi daha iyi anlıyorum.

Gül Yavaş

Ben DAÜ’ye daha önce de gelmiştim. DAÜ gerçekten çok güzel bir üniversite. Ben Vergi Uygulamaları alanında eğitim almak istiyorum, o nedenle de Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu’nda düzenlenen atölye çalışmasına katıldım. Burada olduğum için çok memnunum.

Fadime Çelik

DAÜ’ye daha önce de geldim. DAÜ çok güzel ve uluslararası bir üniversite. Vergi uygulamaları alanında eğitim almak istiyorum. DAÜ’yü ziyaret ettiğim için çok memnunum. Burada ileride eğitim almayı düşündüğüm bölüm hakkında detaylı bilgi alma şansına sahip oldum.

img_9019.jpg

dsc_0003-005.jpg

img_9021.jpg

img_9022.jpg